Sano EISANO EI PENTUTEHTAILULLEPentutehtailu jatkaa voittokulkuaan niin kauan kuin kysyntää riittää :(

Vantaan sanomat 25.8.2015: Julmaa koirabisnestä tekevät ovat yhä ovelampia


Heips taas eläinten ystävät. 

Camilla Drugge Saarniluoto on tekemässä HESY:n lehteen kirjoitusta pentutehtailuista ja väärinkäytöksistä jalostusasioissa. Mikäli teillä on aiheesta huonoja kokemuksia niin kirjoittakaa niistä Camillalle suoraan joko   viestinä fb:n kautta  tai sähköpostitse cdrugge(at)gmail.comTässä katsottavaksi ja mietittäväksi seitsemän Silminnäkijän videopätkää pentutehtailusta vuosilta 1994-2006.

Silminnäkijä


Jälleen kerran 21.11.2014 Vantaa on näyttävästi framilla ikävissä merkeissä.  Vaikka kyse onkin kysynnän ja tarjonnan laista niin siitä huolimatta peräänkuuluttaisin ihimillisyyden perään.  Osaako kukaan valaista minua ja tuhottoman monia muita tiedonjanoisia siitä, mihin pitkällä juoksulla perustuu se, että kysyntää pentutehtaiden koirille on niin paljon, että sen toiminta kannattaa.  Kiitos etukäteen vastauksistanne. 


HESY (Helsingin Eläinsuojeluyhdistys ry) kerää yhteystietoja niiltä, jotka voivat tarjota koirille uuden kodin.  Kiinnostuneet voivat lähettää sähköpostia osoitteeseen hesy@hesy.fi. Puhelintiedusteluihin ei voida vastata. 


Coton Rescue - Suomi on seurannut sosiaalisessa mediassa 21.11. Vantaan pentutehtaalta, päivänvalon kestämättömästä tilanteesta pelastetun Hella-koiran uuden elämän alkua. Paljon on pienen koiran elämään mahtunut muutaman päivän sisällä uusia ja ihmeellisiä asioita: on ollut kylpyä, manikyyriä, pedikyyriä, uutta kampausta, ulkoilua, uudet olot, uusia rakastavia ihmisiä, puhdas peti, unohtamatta Hellan 24.11 synnyttämiä kahta pikku prinssiä ja yhtä pikku prinsessaa. Onnea Hella ja pikku-bebet :)


Liity fb:ssä Hellan omaan ja päivänvalon kestävään ryhmään ja seuraa Hellan uutta elämää.


Hella koiran tarina (pentutehtaan emokoira)

Tässä Iltalehden artikkeli aiheesta 21.11.2014
HESY ry:n artikkeli samasta aiheesta  
Keski-Suomen käräjäoikeuden näkemyksen mukaan eläintenpitokielto olisi kohtuutonta tässä seuraavassa tapauksessa, koska eläimet ovat tuomitulle tärkeitä seuralaisia.
Lehtikirjoituksesta kuvineen,  jokainen voi ihan itse päätellä, näyttääkö kuvien koirat siltä, että inhimillisyys tuomittua kohtaan oikeuttaisi kuvien mukaisen koirien kohtalon ja onko tässä kyse pelkästään eläintenpidosta vai voisiko kyse olla myös lisäksi epäeettisestä jalostustoiminnasta (kuvissa näkyy myös pentuja).

Tässä IL:n 7.11.2014 aiheesta julkaisema uutinen
Pentutehtailu on epäeettistä jalostustoimintaa, missä (rahallista) arvoa on ainoastaa polkuhintaan myytävillä pennuilla ja sekin arvo esiintyy kovin kyseenalaisena, ottaen humioon luovutusikäisien pentujen kunnon ja sen mukaisen mahdollisen eliniän. Pentutehtailussa käytettävien narttujen terveydentilat ja niiden elinolosuhteet ei juuri päivänvaloa valitettavasti kestä.


Tässä HS:n 4.11.2014 aiheesta julkaisema uutinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos etukäteen kommentistasi ja kiinnostuksestasi Coton Rescue - Suomi toimintaa kohtaan.