Uuden kodin saaneet
Paljon onnea rakastavan loppuelämän kodin saaneille. Tulemme varmastikin kuulemaan heistä matkan varrella :)

Lunan (7,5 v.) ja Onnin loppuelämän kodit ovat löytyneet.  Kiitämme kaikkia kodin tarjoajia ja toivotamme kaikkea hyvää uusille perheille ja monia terveitä ja rakkaudentäyteisiä vuosia sekä Lunan että Onnin elämään.


Kikin (7,5 v.) loppuelämän koti löytyi Porvoosta, jonne Kiki muutti 23.10.2015. Paljon onnea uudelle koiraperheelle ja Kikille monia terveitä- ja rakkaudentäyteisiä vuosia elämään.

Anna-Betan (10 v.) loppuelämän koti löytyi Vantaalta, jonne AB muutti 26.12.2014.  Onnea ja rakkautta AB:n elämään antavat Susanna, Salla ja Nelli-coton.

Tiko (1,5 v) ja Nyytti (5,5 v) muuttavat 28.11.2014 yhdessä samaan perheeseen Oulunseudulle - Paljon onnea tytöille tulevaisuuteen.
Peppi (3,5 v) muuttaa 28.11.2014 Loimaalle - Paljon onnea myös Pepin tulevaisuuteen.

3 kommenttia:

 1. Nuppu ja Hertta (Fotodogin Baby Lumikki ja Baby Kaunotar) perheineen toivottavat Tiko-siskolle, Nyytti-mummille ja Peppi-hoitotädille lokoisia ja onnellisia koiranpäiviä uusissa kodeissa <3 Onnea uusille omistajille, saatte ihanat kullanmurut perheisiinne! Tilannetta sivusta seuranneena kiitän lämpimästi Coton Rescuen väkeä arvokkaasta työstä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit :)

   Tulemme varmastikin vielä saamaan terveisiä ja kuulumisia Nyytistä ja Pepistä.

   Poista
 2. Kiitos teille kaikille ihanille ihmisille, jotka teitte mahdolliseksi sen, että perheeseemme saimme Tikon ja Nyytin <3 Täällä ensimmäinen yö jo takana ja todella hyvin meni, aamulla kuuden aikaan Tiko herätti meidät kaikki, nyt sitten opettelemme näitä arkisia rutiineja uusien tulokkaiden kanssa :) Neiti Nöpö ja vanhaherra Jami ovat innoissaan uusista kavereista :) Nyytti tosiaan on Nöpön äiti, Tiko sisarpuoli <3

  VastaaPoista

Kiitos etukäteen kommentistasi ja kiinnostuksestasi Coton Rescue - Suomi toimintaa kohtaan.